Grundkursus i profilering 

Kurset omhandler både geografisk profilering, offerprofilering og gerningsmandsprofilering. Ved et kursus i profilering bliver der inden kursets begyndelse sendt video og artikel materiale (teorimaterialet) ud til gennemgang, som kursisterne med fordel kan læse og se. Teorien tager ca. tre timer i alt. Du har adgang til teorimaterialet fra du melder dig til og til kursets praksisdel, og kan dermed se det igennem, når det passer dig bedst og se det flere gange, hvis du har lyst til det. 

OM KURSET:

Dette kursus giver en indføring i profilering og gennem eksempler fra autentiske sager overføres teori til praksis.

Kurset giver et indblik i hvorfor profilering virker og hvad der skal til for at profilering kan fungere i Danmark.

Du får et grundkursus i et redskab, der kan bredes ud på mange forskellige brancher og med mange forskellige perspektiver – du vælger selv hvor den skal bruges.

Du får: 

Teori og empiri bag gerningsmandsprofilering og geografisk profilering.

I praksis prøves der kræfter med profilering med udgangspunkt i en sag, som er taget udelukkende fra medierne og kan være fra både ind- og udland.

På kurset erhverves følgende viden:

Profileringens historie og nutid

Profileringens Treenighed

Gennemgang af teorien og empirien bag gerningsmandsprofilering

Gennemgang af teorien og empirien bag geografisk profilering

 

Økonomisk Kriminalitetsprofilering 

Kurset omhandler både geografisk profilering, offerprofilering og gerningsmandsprofilering, men udelukkende med økonomisk kriminalitet som omdrejningspunkt. Når du er tilmeldt kurset, får du adgang til en video med al den teori, der hører til kurset. Teorien tager ca. 2 timer at se igennem. Du har adgang til teori-videoen fra du melder dig til og til praksisdelen er gennemført. Du kan derfor se det igennem, når det passer dig bedst og se det flere gange indtil kurset stopper.

Kurset slutter af med en fiktiv case, som kursisterne i samarbejde skal lave en profil af i en live online-workshop. Workshoppen varer ca. 4 timer.

OM KURSET:

Dette kursus giver en indføring i profilering af økonomisk kriminalitet og gennem eksempler og forskning fra hele verden. Kurset giver et indblik i hvorfor profilering virker og hvad der skal til for at profilering kan fungere i Danmark.

Før du kan tage dette kursus skal du have et Grundkursus i Profilering først, da selve grundprincipperne ikke gennemgås på dette kursus. På dette kursus er omdrejningspunktet derimod at bruge redskaber på økonomisk kriminalitet.

Du får:

En gennemgang af forskningen på området og forslag til, hvordan du kan bruge det i dit arbejde.

I praksis prøves der kræfter med profilering med udgangspunkt i en fiktiv sag, som giver rig mulighed for at teoridelen implementeres i praksis.

På kurset erhverves følgende viden:

Geografisk profilering af økonomisk kriminalitet.

Offerprofilering af økonomisk kriminalitet.

Gerningspersonsprofilering af økonomisk kriminalitet.

Problemerne ved bekæmpelse af økonomisk kriminalitet.

 

Grundkursus afvikles i 2 blokke med 10 til 15 deltagere:

Blok 1: Selvstudie - gennemgang af teori og empiri (video)

Blok 2: Workshop - en sag profileres i praksis. Gruppearbejde (online på Zoom). Her får du også mulighed for at perspektivere til din egen dag.

Vi er ved at udarbejde nye profileringskurser for en bred vifte af målgrupper. Skulle du have brug for noget allerede nu, så er jeg sikker på, at vi også kan finde ud af det. 

Kontakt mig ved at klikke her

KURSERNE FINDES BÅDE I EN ONLINE- OG FYSISK FORM.

 

Tag kontakt


Hvis du er i tvivl om hvordan jeg kan være behjælpelig, så tag endelig kontakt og vi finder ud af det.

Tel. 40 15 91 31
charlotte@ckappel.dk

Charlotte Kappel