DANMARKS FØRENDE EKSPERT I PROFILERING.

Jeg har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet og en Ph.D. i forensic psychology fra Liverpool Universitet.

UDDANNELSESBAGGRUND OG SPECIALE

På Københavns Universitet skrev jeg speciale om psykopati og min afhandling fra Liverpool Universitet omhandlede brandstiftelse, profilering og geografisk profilering. Jeg har gennem min uddannelse og mit arbejde erfaring med mange facetter af menneskelig adfærd.

Min helt store passion er profilering og særligt geografisk profilering. Geografisk profilering kan også bruges præventivt og være med til at reducere kriminalitet og øge trygheden i vores nabolag. Ligeledes arbejder jeg med personlig rådgivning (private personer, private firmaer, offentlige institutioner) omkring risikovurderinger af en potentielt farlige situationer.

ANDEN ARBEJDSERFARING

Jeg har stor erfaring med at undervise (blandt andet statistik, metode, dansk) og ligeledes har jeg haft fornøjelsen af at holde foredrag mange steder i Danmark. Jeg har også været så heldig, at få lov til at bruge min uddannelse og erfaring på en anderledes måde og har haft et tæt samarbejde med flere forfattere og har deltaget i både TV og radioprogrammer.

TILKNYTNING TIL DANSK POLITI

Jeg var tilknyttet rigspolitiet fra 2009 til 2018 og har i den periode samarbejdet med politiet på blandt andet forskningsprojekter og analyser, såvel som faglige oplæg omkring kriminalitet. Kontakten til dansk politi er der stadig og vi er øjeblikket ved at finde ud af hvordan vores samarbejde skal være i fremtiden. 

Tag kontakt


Hvis du er i tvivl om hvordan jeg kan være behjælpelig, så tag endelig kontakt og vi finder ud af det.

Tel. 40 15 91 31
charlotte@ckappel.dk

Charlotte Kappel